Технічний розділ > Двигун, Система впуску, Подачі палива, Охолодження, Випуску

m20b20 motronic погано заводиться, глючить тахометр.

(1/9) > >>

Anticross:
Всім привіт. Виникла така дивна річ - намагаюся завести авто, інколи, дуже довго крутити стартером доводиться і навіть дроселювати іноді. Іншим разом буває нормально з першого оберта схоплює. А вчора взагалі дивна річ була - довго крутив стартером а потім, як завелася - не показував тахометр, хоча їхала нормально, через деякий час тахометр почав працювати але стрілка ходила плавно. Сьогодні зранку завелася нормально, але через деякий час почали падати холості і врешті-решт заглохла, і я вже не зміг завести. Проблеми  зі стартом уже колись були - тоді змінив датчик на колінвалі(поставили з газелі) - грішу на нього. Спробую звісно поставити новий, фебяшний, але питання в тому чи лише в датчику тут проблема. Хто знає підкажіть. Одразу скажу що свічкам не більше ніж пів-року, кришка трамблера і бігунець, а також високовольтні дроти зовсім нові.(буквально місяць як встановив).

Anticross:
Датчик колінвала замінили - ніяких змін :(

zeny:
может не заводиться по не многим причинам. один вопрос, я так понимаю по году выпуска у тебя мотроник?

проверь есть ли искра, работает ли бензонасос. замкни его на прямую, проводком. Если 3 релюшки стоят под крышкой на крыле, снимаешь крышку выдергиваешь центральное реле, номера лапок не помню, но если стоит все по заводу, замыкаешь левый и который ближе к тебе.

от этого и отталкиваться. чего то одного не будит) наверное)

The_Glory:

--- Цитата: zeny от 04 Июня 2015, 20:52:39 ---
. замкни его на прямую, проводком. Если 3 релюшки стоят под крышкой на крыле, снимаешь крышку выдергиваешь центральное реле, номера лапок не помню,

--- Конец цитаты ---

насколько я помню - 30 и 87

Anticross:

--- Цитата: zeny от 04 Июня 2015, 20:52:39 ---может не заводиться по не многим причинам. один вопрос, я так понимаю по году выпуска у тебя мотроник?

проверь есть ли искра, работает ли бензонасос. замкни его на прямую, проводком. Если 3 релюшки стоят под крышкой на крыле, снимаешь крышку выдергиваешь центральное реле, номера лапок не помню, но если стоит все по заводу, замыкаешь левый и который ближе к тебе.

от этого и отталкиваться. чего то одного не будит) наверное)

--- Конец цитаты ---

Саме так, в мене мотронік. Дякую за пораду, сам підозрюю тепер що скоріш за все бензонасос. Тестонути зараз не маю змоги бо ще вчора приятель відтягнув машинку на сервіс, а я тим часом, їхав громадським транспортом і запізнювався на роботу. Ще одне питання - датчик положення дроселя ж тут ні до чого ? Бо він в мене, як і у більшості періодично змащується мастилом.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

Перейти к полной версии