BMW E30 Club Ukraine > Наші BMW E30

BMW E30 Тень Интеллигенции

<< < (214/258) > >>

Ray_:

--- Цитата: The_Glory от 29 Февраля 2024, 13:10:54 ---

Деталь №1 - накладка потолка передня (51 44 1 884 197). Буває для машин без люка, з ручним люком та з електро люком. Крім того, ще для машин з блоком бортової системи контролю та без нього. То ж варіантів комбінацій багато.
У мене топовий варіант - для електро люка, та з блоком бортової системи контролю. В нормальному стані, але без одного бокового кріплення.
...

--- Конец цитаты ---

А в мене без обох!!!!!!!!
Причем и на той, с которой брал машину, а потом и на другой - заколхоженной под электорлюк - таких креплений нет. Они всегда должны быть и как ими крепить к кузову?

The_Glory:

--- Цитата: Ray_ от 29 Февраля 2024, 16:02:48 ---А в мене без обох!!!!!!!!
Причем и на той, с которой брал машину, а потом и на другой - заколхоженной под электорлюк - таких креплений нет. Они всегда должны быть и как ими крепить к кузову?

--- Конец цитаты ---

Шо і слідів від них нема? Вони тільки для машин з люком - кріпиться саморізами зверху - там де в ніші люка передня планка притискає кромку накладки, по краях є отвори для них.
Хоча вони в більшості відломані.

Ray_:
Ну, да... Теперь вижу))))
Опять откровение!))))

The_Glory:

--- Цитата: Ray_ от 29 Февраля 2024, 17:31:39 ---Ну, да... Теперь вижу))))
Опять откровение!))))

--- Конец цитаты ---

) отож! )
це твоя фотка? там і для фіксації блока БСК кронштейна з перемичкою та упорами нема.

Ray_:
Да, это предыдущая. И кронштейна нет, и БСК просто как заглушка дырки))))))
Но теперь понятно почему винил по углам подворота в нишу люка рвётся и трещины развиваются(((

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Перейти к полной версии