BMW E30 Club Ukraine > Наші BMW E30

BMW E30 Тень Интеллигенции

<< < (232/258) > >>

vlad-e30:
Красота, а мотор с балкой и с коробкой гораздо проще было снизу засунуть.. И не бояться поцарапать ЛКП.

The_Glory:

--- Цитата: vlad-e30 от 07 Августа 2024, 14:56:14 ---Красота, а мотор с балкой и с коробкой гораздо проще было снизу засунуть.. И не бояться поцарапать ЛКП.

--- Конец цитаты ---
Якщо є підйомник, то проще, а якщо нема навіть ями  то не реально )
Та і балка, це перша деталь, яку я встановив на кузов, ще 3 чи 4 роки тому.)) А мотор тільки зараз ставлю...

The_Glory:
Збірка_153. Установка двигуна

Отже, нарешті все повністю готово і цей день настав! :)
Так як мій гараж через відсутність нормальної підлоги та підйомної лебідки не дуже підходить для установки двигуна, то робити це довелось в гаражі у мого товариша. Там же, де його раніше і знімали з машини. Але ж, для цього спочатку потрібно якось витягти той двигун з підвалу... Вагу він має досить не малу, тому витягували таки простим і геніальним способом! :)

Витягував своїм "іксом" на листі металу разом з дерев'яним піддоном. Вийшло доволі швидко та легко!

А от завантажити його в машину було вже тяжче! Але в чотирьох впорались.

Тепер потрібно було витягти машину. Здавалось, що це ще простіше, але вийшло не з першого разу. Це все через "надійні" китайські буксирувальні троси, які рвались три рази! Без "жертв" не обійшлось... мій "ікс" трохи постраждав - металевий гак влетів прямо в решітку бампера... :(  Але ж добре, що не в фару, або скло, чи радіатор... І ще краще, що не в "тридцятку"!

В решті решт, E30 вперше за декілька років, викотилась на вулицю!

Із гальм працює лише ручне гальмо, бо супорти ще не встановлені. Тому потихеньку і дуже обережно поїхали до товариша в гараж. Добре, що це поруч, доїхали вже без проблем.

В процесі роботи не було часу на фото, тому вже готовий результат - знизу все встановлено, окрім системи випуску.

Фото по дорозі до дому трішки не вдалось :)

Спуск в гараж також пройшов успішно.
Отже, двигун, коробка передач зі зчепленням та карданним валом встановлені. Залишилось підключити проводку та шланги.
Але навіть так виглядає гарно - мені подобається! ;)

Це вже якийсь прогрес! :)
Зараз збираю все під капотом, - наступного разу напишу про це.

yntu:
Слава, давай відео з першого запуску двигуна!

вітаю! це реально прогрес! Нарешті :)

The_Glory:
ОК, Юра, але я не знаю коли це буде

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Перейти к полной версии