BMW E30 Club Ukraine > Наші BMW E30
BMW E30 Тень Интеллигенции
The_Glory:
Збірка_162. ЕТК_63_Фари протитуманні
Приїхав новий радіатор кондиціонера MAHLE, але ж, - Made in China... Що вам сказати....дивлюсь я на нього, і думаю, що може краще встановити все таки старий оригінальний радіатор....? Виглядає він значно надійніше, ніж цей новий китайський... Ну то таке... Зібрався встановлювати і вентилятор. Вирішив перевірити його ще раз про всяк випадок... і він почав заклинювати...отакої! Добре, що перевірив. Спробував розібрати - клильчатка прикипіла намертво до осі... при спробі її вибити я його зламав... :( Добре, що у товариша є такий самий вентилятор, теж зламаний - спробую з двох зібрати один. То ж запис про радіатори і кондиціонер відкладаються на не визначений термін...
А поки що, напишу про фари.
Освітлювальні прилади
Почну з протитуманних фар.
Фари протитуманні
На машинах до рестайлінгу протитуманні фари бувають двох видів, в залежності від типу переднього фартука. До 85 року "косий" фартук, і 85-87 рік "прямий" фартук. Відмінність в рамках кріплення фар. Самі фари однакові. Скло протитуманних фар могло бути прозоре, або жовте (для ринку Франції).
Отже, в моєму випадку, це "прямий" фартук 85-87 року і, відповідно фари для нього.
Деякі деталі не вказані окремо в ETK, і йдуть в зборі під одним номером. Ось так:
Деталь №1 - протитуманна фара в зборі ліва (63 17 1 376 935) та права (63 17 1 376 936) - 2 шт. Фара в корпусі, з проводкою та з рамкою.
Деталь №2 - протитуманна фара ліва (63 17 1 381 419) та права (63 17 1 381 420) - 2 шт. Фара в корпусі, з проводкою та скобою з гвинтом для регулювання кута нахилу фари.
Деталь №3 - розсіювач лівий (63 17 1 375 067) та правий (63 17 1 375 068) - 2 шт. Скло фари в зборі з відбивачем.
Деталь №4 - лампа галогенна 12V 55W H3 (63 21 7 160 779) - 2 шт.
Деталь №5 - рамка кріплення розсіювача (63 17 1 374 883) - 2 шт.
Деталь №6 - саморіз (07 14 6 977 197) - 4 шт.
Деталь №7 - рамка кріплення (63 17 1 376 916) - 2 шт. Йде в комплекті з гумовим ущільнювачем.
Деталь №8 - не використовується.
Деталь №9 - реле (61 36 8 353 447) - 1 шт. 5-контактне реле (K8), чорного кольору, аналогічне до реле (K4) ближнього світла та задніх протитуманних ліхтарів. Встановлюється в блок запобіжників, разом із запобіжниками №29 та №30. Я про нього писав в розділі по реле.
Деталь №10 - щиток (63 17 1 373 577) - 4 шт. Заглушка в кріплення фар.
Деталь №11 - саморіз ST4,8X13 (07 11 9 904 285) - 6 шт.
Деталь №12 - розпірна гайка ST 4.8 WEISS (63 17 1 367 868) - 6 шт.
Деталь №13 - не використовується.
Корпус фари йде в зборі з ущільнювачем розсіювача, проводкою та скобою з гвинтом для регулювання кута нахилу фари. Ущільнювач я замінив на новий - вирізав з аналогічного матеріалу. Встановив проводку та скобу з гвинтом регулювання кута нахилу фари.
Встановив лампи. До речі, про лампи. Декілька років тому я купив нові оригінальні розсіювачі. Встановив в них лампи Osram Night Breaker +150%. З цими лампами скло фари дуже сильно нагрівалось. І через декілька тижнів, в дощ, при потраплянні на скло холодної води з калюжі, обидва нові скла тріснули.... Тому тепер я використовую стандартні лампи, без всяких "+100500%". Скло коштує не дешево, тому знову купувати нові зараз не готовий. Залишив, як є, з тріщинами - відбивачі нові, світять добре.
Скло встановлене - фара в корпусі, з проводкою та скобою з гвинтом для регулювання кута нахилу фари (№2).
Встановлюємо пластикові кліпси в передній фартук з внутрішнього боку.
Вставляємо гумовий ущільнювач в рамки, та прикручуємо саморізами рамки кріплення фар.
Але в моєму випадку ці рамки не будуть використовуватись взагалі. Я встановив їх просто, щоб не лежали в гаражі. То ж просто примірка фари.
Я вже казав, що протитуманні фари були і жовтого кольору. Мені здалося, що з синім кольором машини це буде добре виглядати. То ж вирішив поклеїти на них жовту плівку. Додатковий захист для скла, хоча воно вже з тріщинами...
Стандартні лампи. Жовта захисна плівка. Потрібно було так відразу зробити, ще тоді, - може й скло було б ціле...
Ще одна примірка.
Фари готові до установки.
Але встановлювати я їх буду не в заводські рамки кріплення на передньому фартуці, а в фартук BBS. В ньому передбачено кріплення фар без рамок. Ось таким чином:
Виглядає гарно, мені подобається! ;)
Отже, протитуманні фари встановлено.
А сам фартук та весь боді-кіт BBS я буду встановлювати після того, як складу всю передню частину.
Далі мабуть про основні фари.
Або про вентилятор, якщо вийде скласти його з двох ;)
The_Glory:
Збірка_163. ЕТК_63_Фари (ч.1). Підготовка та цікаві досліди.
Чомусь по фарах у мене вийшло дуже багато фото, тому вирішив їх розділити на декілька частин.
В першій частині напишу про підготовку фар, та цікаві хімічні досліди :)
Отже, колись давно я зі звичайних фар Hella зробив аналог фар Hella Black. Як на мене, то вийшло досить добре. Але за ці роки експлуатації вигляд фар трохи погіршився...
То ж я вирішив знову їх повністю розібрати і привести до належного вигляду. Почистив та помив скло, відбивачі та лінзи. Нові оригінальні ущільнювачі коштують не виправдано дорого, тому замінив їх на звичайні універсальні - вони нічим не гірше.
На відбивачах трохи помітно результат все тих же Osram Night Breaker +150% - плями та цятки від перегріву. Хоча, відбивачі тоді були заново покриті хромом.
Лінзи
Фари дальнього світла відпісочив, погрунтував та пофарбував.
Саморізи та шпильки регулювання оцинковані.
На моїх фарах встановлений гідрокоректор. Гідроприводи я не став розбирати (мабуть вони зовсім не розбірні), тому вони залишились не оцинковані. Я відпісочив їх шпильки і вирішив спробувати якось їх захистити від корозії в домашніх умовах.
В ютубі знайшов відео про міднення - наче все просто і красиво... То ж вирішив зробити ці цікаві хімічні досліди! :)
Купив необхідні інгрідієнти, відповідно до "рецепту" ;)
Мідний купорос - 100 г
Дистильована вода - 450 г
Електроліт для акумуляторів - 100 г
Готуємо суміш.
Насипаємо мідний купорос.
Додаємо воду.
Потім додаємо кислоту. Не навпаки! Це важливо!
Розмішуємо і отримуємо рідину красивого синього кольору. Ретельно обезжирюємо шпильки у розчиннику, або в кислоті, і опускаємо їх на секунду в розчин. І в результаті цього хімічного "фокусу" отримуємо шпильки покриті міддю!
Після повторного занурення стає ще краще.
Але не на довго.... :) Після повного висихання покриття стало більше схоже на ржавчину, і легко стиралося руками! :)
Отже, "фокус" не удався! :)
Довелося повторно пісочити шпильки і просто пофарбувати їх цинковою фарбою.
Тепер про пластикові різьбові втулки для регулювання. Вони чомусь доступні тільки в зборі зі шпильками та пластиковими ручками, і коштують, наче вони золоті! :)
Ручки різні для фар ближнього та дальнього світла. Шпильки також мають різну довжину.
У мене було аж три типи ручок.
Проблема з втулками та ручками була вирішена завдяки моєму товаришу, що займається 3D-друком. Вдячний йому за це.
Накінечники шпильок можна купити оригінальні, або аналоги. Окрім двох накінечників для шпильок гідрокоректора. Вони доступні тільки в оригіналі і коштують теж не адекватно. На фото - біла втулка внизу ліворуч. Коли відновлю роботу гідрокоректора, то тоді може їх і замовлю. Хоча, не розумію в чому в них різниця...
Ну і останнє з підготовчих робіт - поклейка на фари захисної прозорої плівки.
Тепер все готово до зборки фар.
Charger69:
Все дуже гарно виглядає, молодець! (y)
"... То ж вирішив поклеїти на них жовту плівку. Додатковий захист для скла, хоча воно вже з тріщинами..."
Мені дістались такими в жовтій плівці ще давно, тож так воно і стоїть на машині десь з 2016 року. :)
А за спеціальні ущільнювачі не знав ... :|
The_Glory:
--- Цитата: Charger69 от 12 Сентября 2024, 15:44:42 ---Все дуже гарно виглядає, молодець! (y)
"... То ж вирішив поклеїти на них жовту плівку. Додатковий захист для скла, хоча воно вже з тріщинами..."
Мені дістались такими в жовтій плівці ще давно, тож так воно і стоїть на машині десь з 2016 року. :)
А за спеціальні ущільнювачі не знав ... :|
--- Конец цитаты ---
О, Рома, сто років тебе не чув! )
Дякую )
А твоя там як?
Charger69:
--- Цитата: The_Glory от 12 Сентября 2024, 16:53:50 ---О, Рома, сто років тебе не чув! )
Дякую )
А твоя там як?
--- Конец цитаты ---
:)
Моя стоїть під навісом на роботі, вкрита чохлом. Їнколи виїжджємо, прогуляємось і назад. :|
Навигация
Перейти к полной версии