BMW E30 Club Ukraine > Наші BMW E30
BMW E30 Тень Интеллигенции
The_Glory:
Збірка_189. ЕТК_34_Датчик зносу гальмівної накладки переднього колеса Girling (ч.2)
Нарешті, можна встановити передні супорти. Для цього я відкрутив гальмівні шланги від трубок і прикрутив їх до супортів, попередньо змастивши їх мідною змазкою. Скоби теж потрібно відкрутити від супортів (або можна було і не прикручувати).
Наносимо синій фіксатор різьби на болти та прикручуємо скоби з направляючими до передніх стійок підвіски.
По два болти.
Змащуємо контактні поверхні гальмівних колодок антискрипною пастою. До речі, зручніше це зробити до установки скоби, щоб не обмазати гальмівний диск.
Верхні та нижні площадки з обох боків змащені.
Наносимо антискрипну пасту на контактні поверхі гальмівних колодок та супорта.
Також на контактну поверхню поршня. Я змастив поршень і всередині, щоб менше ржавів. Упаковки 3 г цілком вистачило на один супорт.
Встановлюємо зовнішню колодку з датчиком зносу в скобу.
Встановлюємо внутрішню колодку в скобу.
Наносимо синій фіксатор різьби на болти, вставляємо та прикручуємо супорт до скоби з направляючими.
Роз'єм датчика протягуємо через отвір в супорті.
Фіксуємо петлю пластикового кронштейна на роз'ємі кузовної проводки.
Обробляємо контакти спеціальним спреєм, підключаємо датчик та фіксуємо роз'єм в кронштейні.
Кронштейн надіваємо на спеціальний гачок на захисному кожусі гальмівного диску. Провід датчика краще протягнути під направляючою, щоб він не терся об колісний диск.
Прикручуємо гальмівний шланг до трубки, попередньо змастивши мідною змазкою.
Передній лівий супорт встановлено.
Виглядає гарно, і не дуже візуально виділяється ;) Якщо диски пофарбувати, то буде ще краще! :)
З правого боку все аналогічно. Єдина відмінність - відсутність датчика зносу гальмівних колодок.
Один нюанс - я забув пересунути гумову захисну втулку на гальмівних шлангах - вона повинна бути зверху шланга, щоб він не терся об кузов. Поправив з обох сторін.
Отже, передні гальмівні супорти встановлені.
Наступного разу напишу про задні.
Ray_:
Обмазать поршень смазкой, чтобы не ржавел! - Слава, где ты был раньше?! Очевидное решение, но почему-то в голову не пришло))))))
Когда полезу туда снова, надо намазюкать.... если это будет ещё иметь смысл ]:)
The_Glory:
всьо гєніальноє - просто! ))))
The_Glory:
Збірка_190. ЕТК_34_Датчик зносу гальмівної накладки заднього колеса ATE (ч.1)
Для BMW E30 задні гальма могли бути з гальмівними барабанами (4-циліндрові мотори), зі звичайними гальмівними дисками, або з вентильованими гальмівними дисками (тільки повнопривідні 325ix Touring). На звичайних Touring задні супорти відрізняються від седанів - діаметр їх поршня на 2 мм більший (35мм замість 33 мм). Виробник - ATE.
Супорти з Touring можна встановити на седан - своєрідний "апгрейд" гальм, але не знаю на скільки це буде ефективно... Супорти з повнопривідного 325ix Touring можна поставити на седан тільки в зборі разом з гальмівними дисками та ступицями. Також потрібно буде встановити колісні диски з більшим вильотом (ET). Тому також є сумніви в доцільності цього "апгрейду". Тим більше, що такі супорти не так просто знайти. Я за весь час зустрічав їх в продажі лише один раз. Спочатку хотів купити, але передумав.
У M3 свої супорти, аналогічні до E32, але чи взаємозамінні вони зі звичайними, я не знаю.
Отже, в моєму випадку, - це супорти ATE для седана зі звичайними гальмівними дисками.
Датчик зносу гальмівної накладки заднього колеса ATE
Деталь №1 - корпус супорта гальмівного механізму лівий (34 21 1 153 243) та правий (34 21 1 153 244) - 2 шт. Повністю в зборі.
Деталь №2 - корпус супорта гальмівного механізму лівий (34 21 1 160 397) та правий (34 21 1 160 398) - 2 шт. В зборі з поршнем.
Деталь №3 - скоба гальмівних колодок (34 21 1 160 396) - 2 шт. Скоба однакова на обидві сторони.
Деталь №4 - болт M10X30 (34 21 1 153 937) - 4 шт. Кріплення скоби супорта.
Деталь №5 - штуцер для прокачки (34 11 1 153 197) - 2 шт. Я використовую штуцери Quick Brake 0088.
Деталь №6 - захисний ковпачок (34 11 1 153 198) - 2 шт. Я використовую ковпачки Quick Brake 0126.
Деталь №7 - фіксуюча пружина (34 21 1 153 199) - 2 шт. Я використовую комплект пружин BOSCH 1 987474 032.
Деталь №8 - Направляючий палець (34 11 1 157 041) - 4 шт. Вони в доброму стані, тому залишив їх.
Деталь №9 - датчик зносу гальмівних накладок (34 35 1 179 819) - 1 шт. Встановлюється тільки на правому супорті. Я використовую датчик TRW.
Деталь №10 - клема (61 13 1 361 897) - 1 шт. Це помилка в ETK - ця клема для більш ранніх моделей BMW для фіксації роз'єму датчика зносу гальмівних накладок. В E30 вона не використовується. Замість неї використовується деталь №18.
Деталь №11 - гальмівний диск 258X10 (34 21 6 755 407) - 2 шт. Я використовую диски TRW. Хоча, я їх замінив вже давно, їх товщина ще з великим запасом в межах допусків. Тому залишив їх.
Деталь №12 - болт з внутрішнім шестигранником M8X12 (34 11 1 123 072) - 2 шт. Кріплення гальмівного диску до ступиці.
Деталь №13 - захисний кожух лівий (34 21 1 162 061) та правий (34 21 1 162 062) - 2 шт. Я використовую кожухи KLOKKERHOLM.
Деталь №14 - болт M6X8 (34 11 1 156 427) - 4 шт. Кріплення захисних кожухів до важеля.
Деталь №15 - пружна шайба B6 (07 11 9 932 099) - 4 шт. Кріплення захисних кожухів до важеля.
Деталь №16 - пробка (34 11 1 154 979) - 3 шт. Заглушка гумових втулок. Я використовую пробки з ремкомплекту Frenkit 233003.
Деталь №17 - пробка (34 11 1 154 978) - 1 шт. Заглушка нижньої гумової втулки правого супорта з кліпсою для фіксації провода датчика зносу гальмівних накладок.
Номер ATE 11.8190-0157.1
Деталь №18 - кронштейн (34 35 1 153 966) - 1 шт. Кронштейн для фіксації роз'єму датчика зносу гальмівних накладок.
Деталь №19 - не використовується.
Деталь №20 - комплект ущільнювачів супорту (34 21 1 153 194) - 2 шт. В оригінальний комплект входить гумовий ущільнювач, пильник, та стопорне кільце. Я використовую ремкомплекти Frenkit 233003. В комплект входять всі необхідні деталі.
Навіть зайві деталі, напевно вони використовуються для інших моделей авто.
Але забігаючи на перед, скажу, що з цього ремкомплекту я використав лише гумовий ущільнювач, пильник поршня, та стопорне кільце.
Деталь №21 - ремонтний комплект направляючих втулок (34 11 1 157 038) - 2 шт. Я використовую втулки ATE 11.8171-0022.1.
Деталь №22 - комплект гальмівних накладок JURID 508 (34 21 1 158 912) - 1 шт. Я використовую гальмівні колодки TRW GDB299. Я їх замінив буквально за декілька тижнів до того, як розібрав машину, тому вони практично в стані нових. Залишив їх.
Деталь №23 - паста для гальмівних колодок 3G (83 19 2 158 851) - 1шт. Антискрипна змазка для гальмівних колодок. Я використовував по одній упаковці на кожен супорт.
В попередньому записі про супорти я вже детально писав про всі типи змазок для гальмівних супортів. Їх і використовую.
Як я вже казав раніше, колеги по клубу розкритикували мій вибір ремкомплектів, аргументуючи тим, що Frenkit, як і інші китайські аналоги, не дуже гарної якості. Тим більше, що примірявши ущільнювач з комплекту Frenkit 233003, мені здалося, що він завеликий. Я подумав, що він діаметром 35 мм, для Touring.
Він ніяк не хотів ставати в паз циліндра. Забігаючи на перед, скажу, що я помилився, і він таки стає на своє місце, хоча і не легко.
Отже, я вирішив замовити обидва оригінальні ремкомплекти ATE, так як комплекти BMW вже не доступні, та й ціна їх не мала. Але, на жаль, ремкомплект ущільнювачів супорту ATE 11.0441-3302.2. також вже не доступний. Тому гумовий ущільнювач, пильник поршня, та стопорне кільце залишиться з ремкомплекту Frenkit 233003.
Ремкомплект ATE 11.0101-5402.2 доступний до замовлення. В нього входить дві втулки та три пробки (дві звичайні і одна з кліпсою для фіксації провода датчика зносу гальмівних накладок). Його ціна 11 Євро на один супорт. Але по номеру старих втулок ATE 11.8171-0022.1 можна замовити окремо втулки, по-штучно і значно дешевше - по 1 Євро за штуку.
Так як три пробки у мене вже є з комплекта Frenkit 233003, а одна пробка з кліпсою оригінальна ATE, то вирішив замовити окремо чотири втулки.
І тут цікавий нюанс.
На схемі в ETK є якась деталь без номера, що входить в оригінальний ремкомплект BMW 34 11 1 157 038 - обведено синьою лінією.
Мені стало цікаво, що це таке... я знайшов багато фото цього старого оригінального ремкомплекту в інтернеті, але там не було цієї деталі. Фото з інету.
Але вона знайшлася на фото старих, ще заводських, втулок у одноклубника.
В середині гумової втулки є пластикова вставка!
Я порівняв свої старі і нові втулки ATE та втулки Frenkit.
В жодній нема пластикових вставок!
Тому мені дуже цікаво - що то за вставки? Для чого вони? Чому їх нема в нових втулках? Може вони ставились тільки на заводському конвеєрі? Наскільки критична їх відсутність? Якщо хтось знає, буду дуже вдячний за інформацію.
Тепер, нарешті, починаємо збирати супорти.
Змащуємо циліндр та ущільнювач монтажною пастою для гідравлічних систем ATE. Вставляємо ущільнювач в паз циліндра. Входить він туди дуже щільно.
Потім змащуємо поршень та пильник тією ж пастою. Надіваємо пильник на поршень таким чином та вставляємо поршень в циліндр.
Вдавлюємо поршень в циліндр та надіваємо пильник на супорт.
Витираємо зайву пасту, та фіксуємо пильник стопорним кільцем.
Змащуємо штуцер мідною змазкою, надіваємо на нього гумовий ковпачок та закручуємо в супорт.
Тепер потрібно встановити гумові втулки.
Щоб втулка легше заходила супорт, змащуємо її ЗОВНІШНЮ частину силіконовим мастилом. Вставляємо втулки таким чином.
Вставляємо направляючі пальці в гумові втулки. Важливий нюанс - направляючі пальці НЕ ЗМАЩУЮТЬСЯ ніякими мастилами!
Прикручуємо супорт до скоби направляючими пальцями. Втулки закриваються пробками. Супорт зібраний.
Супорти готові до установки.
Металева кліпса на фото зверху - зайва деталь. Як я казав вище, вона використовується для більш ранніх моделей E12, E21, E23, E28.
Про установку напишу в другій частині.
The_Glory:
Збірка_190. ЕТК_34_Датчик зносу гальмівної накладки заднього колеса ATE (ч.2)
Задня підвіска була встановлена ще на самому початку збірки машини, а разом з нею тоді ж були встановлені і гальмівні диски та захисні кожухи.
Кожух потрібно прикрутити перед установкою ступиці, інакше він не стане. По два болта на кожну сторону.
Після цього можна встановлювати підшипник, ступицю, механізм ручного гальма та гальмівний диск.
Нарешті, можна встановити задні супорти. Для цього я відкрутив гальмівні шланги від трубок і прикрутив їх до супортів, попередньо змастивши їх мідною змазкою. Скоби теж потрібно відкрутити від супортів (або можна було і не прикручувати).
Змащуємо контактні поверхні гальмівних колодок антискрипною пастою. До речі, зручніше це зробити до установки скоби, щоб не обмазати гальмівний диск. Верхні та нижні площадки з обох боків змащені.
Наносимо синій фіксатор різьби на болти та прикручуємо скоби до задніх важелів підвіски. По два болти.
Наносимо антискрипну пасту на контактні поверхі гальмівних колодок та супорта.
Також на контактну поверхню поршня. Я змастив поршень і всередині, щоб менше ржавів. Упаковки 3 г цілком вистачило на один супорт.
Встановлюємо тримач внутрішньої колодки в поршень.
Встановлюємо зовнішню колодку з датчиком зносу в скобу.
Наносимо синій фіксатор різьби на направляючі пальці.
Вставляємо їх в гумові втулки та прикручуємо супорт до скоби. Направляючі пальці нічим НЕ ЗМАЩУЮТЬСЯ!
Гумові втулки закриваємо пробками. Верхня пробка звичайна, а нижня з кліпсою для провода датчика зносу гальмівних колодок - тільки для правого супорта.
Вставляємо фіксуючу пружину. Роз'єм датчика протягуємо через отвір в супорті.
Фіксуємо петлю пластикового кронштейна на роз'ємі кузовної проводки.
Обробляємо контакти спеціальним спреєм, підключаємо датчик та фіксуємо роз'єм в кронштейні.
Кронштейн надіваємо на спеціальний гачок на захисному кожусі гальмівного диску. Провід датчика фіксуємо в кліпсу на нижній пробці, щоб він не терся об колісний диск.
Прикручуємо гальмівний шланг до трубки, попередньо змастивши мідною змазкою.
Задній правий супорт встановлено.
З лівого боку все аналогічно. Єдина відмінність - відсутність датчика зносу гальмівних колодок, та однакові пробки на обидві втулки.
Виглядає гарно, і не дуже візуально виділяється ;) Якщо диски пофарбувати, то буде ще краще! :)
Отже, задні гальмівні супорти встановлені.
Наступного разу напишу про прокачування гальмівної системи та зчеплення.
Навигация
Перейти к полной версии