Технічний розділ > Електрообладнання двигуна, загальне електрообладнання, електропиводи, Панель приладів
Не працює пічка
m1st1co:
Ситуація така: пічка на 1,2 швидкості дуже довго працювала зі свистом,після чого дня 2-3 вже не хотіла запускатись на 1,2 швидкості,після чого почав включати 3,4 швидкість день від сили попрацювала і на ранок не включив!Заліс я до мотора думаю попробую руками прокрутити...але всьо пічально,дуже тяжко крутиться навіть руками! шо порадете робити?може в когось є мотор?(куплю) чи легко втулки міняти?
Charger69:
--- Цитата: m1st1co от 13 Декабря 2016, 11:38:17 ---Ситуація така: пічка на 1,2 швидкості дуже довго працювала зі свистом,після чого дня 2-3 вже не хотіла запускатись на 1,2 швидкості,після чого почав включати 3,4 швидкість день від сили попрацювала і на ранок не включив!Заліс я до мотора думаю попробую руками прокрутити...але всьо пічально,дуже тяжко крутиться навіть руками! шо порадете робити?може в когось є мотор?(куплю) чи легко втулки міняти?
--- Конец цитаты ---
Втулкам скоріше всього "гайки". Інколи ці втулки на тробочому двигурі необхідно змащувати графітовою змазкою. Я, наприклад, роблю це кожного року восени. В принципі якщо двигун сам робочий і проблема лише з втулками, то їх можна замовити у токаря з бронзо-графітового або мідно-графітового сплаву і замінити. Перевірено на власному авто.
Також якщо у Вас пічка з довгим радіатором та вузьким двигуном, то такий двигун підходить також від Е28.
m1st1co:
--- Цитата: Charger69 от 13 Декабря 2016, 12:04:55 ---Втулкам скоріше всього "гайки". Інколи ці втулки на тробочому двигурі необхідно змащувати графітовою змазкою. Я, наприклад, роблю це кожного року восени. В принципі якщо двигун сам робочий і проблема лише з втулками, то їх можна замовити у токаря з бронзо-графітового або мідно-графітового сплаву і замінити. Перевірено на власному авто.
Також якщо у Вас пічка з довгим радіатором та вузьким двигуном, то такий двигун підходить також від Е28.
--- Конец цитаты ---
Ну думаю проблема з втулками так як він тяжко крутиться рукою,часу розбирати немав.чи важко їх міняти і де можна замовити? (Може хтось робив?) Мотор скоріше всього шо робочий бо щойно по привичці включив пічку і він крутнувся чуток і знову зупинився.
Charger69:
--- Цитата: m1st1co от 13 Декабря 2016, 12:49:59 ---
Ну думаю проблема з втулками так як він тяжко крутиться рукою,часу розбирати немав.чи важко їх міняти і де можна замовити? (Може хтось робив?) Мотор скоріше всього шо робочий бо щойно по привичці включив пічку і він крутнувся чуток і знову зупинився.
--- Конец цитаты ---
Замінити досить геморно, потрібно розбирати весь двигун. Десь був фотозвіт по розбірці такого двигуна, навіть я колись у 2011 р. робив, але хтось там почав гнати і я видалив. У самого не залишилось. :)
m1st1co:
--- Цитата: Charger69 от 13 Декабря 2016, 14:19:22 ---Замінити досить геморно, потрібно розбирати весь двигун. Десь був фотозвіт по розбірці такого двигуна, навіть я колись у 2011 р. робив, але хтось там почав гнати і я видалив. У самого не залишилось. :)
--- Конец цитаты ---
Поняв,дякую за інфу чекаю може хтось ще щось порадить.
Навигация
Перейти к полной версии