BMW E30 Club Ukraine > Наші BMW E30

"Das geliebte mit einer Seele" E30 ,1984.

<< < (6/13) > >>

GeisT:
Черговий раз всіх вітаю і продовжую свою історію по приведення своєї машинки до більш " живого" стану)). Оголошений карантин не сумніваюсь вніс корективи в наші життя і мене це також не обійшло стороною. І от дотримуючись правил "ізоляції" я вирішив підлікувати свою "пацієнтку".

Заздалегідь були куплені сальники КПП,еластична муфта,підвісний ,та ремкомлект  куліси,так як такий вигляд мене ну ніяк не влаштовував

Колега по роботі виявився ще й, у вільний час ,автомеханік тому машина була відвезена до нього на сто,і все успішно було замінено,окрім одного сальника КПП,як ви вже могли помітити : деякі кулібіни до мене постарались і попрацювали "сваркою". Але як виявилось потім з під нього течі масла не було.
Потім КПП набула такого вигляду

Помили,почистили сапун,а також замінили датчик заднього ходу,бо працював він трохи не стабільно,і як виявилось потім з нього також підтікало мастило.

Подальша діагностика ходової,виявила й інші неприємні моменти : задня пружина без витка,і що більш важливо- гальма

Тому було вирішено усунути такий важливий недолік.Замінено комплект гальмівних трубок, шлангів,а також повністю задні гальма

Ну якось так в двох словах,завтра забираю машинку з "лікарні" і рухаємось далі (rofl)

Ozzy316:
Так а чего пятиступку не осилил?

GeisT:

--- Цитата: Ozzy316 от 29 Апреля 2020, 02:30:11 ---Так а чего пятиступку не осилил?

--- Конец цитаты ---
Пока решил оставить как есть,течь масла вроде как устранили, ремкомплект кулисы дал заметный результат в переключении, и это при том что взял только часть комплекта так как кулиса у меня фиксируется в стальном корпусе

а втулка под "яблоко" идёт для алюминиевого и защелкивается. Друг извлёк старую втулку,вычистили,смазали каким то xadoвским "нанодивом" восстанавливающим и собрали,и ещё раз повторюсь  : результат есть!
 Ну а в будущем будем "посмотреть" , может выпадет счастье сделать свап. (happy)!

The_Glory:
толково! и польза от карантина есть! ))

GeisT:
Ну що ж , продовжуємо,знову всіх вітаю (hi). "Польза от карантина есть"  :D : забравши авто з ремонту, через кілька днів довелось відвезти знову,так як те ,що я відтягував замінити,вже не могло більше чекати і друг мені ще раз на це вказав : шарові,та передні ступичні підшипники.
Майже перед початком оголошення карантину замовив комплект ходової МТС Технікс з заниженням 40/35,і мав дуже велику надію замінити все за раз,разом з вищезазначеними запчастинами,але з відомих причин "граница на замке" ,і свою ходовку я чекаю і надалі (headbang),а "передок" ,нажаль, більше чекати не може :( ,тому нічого не залишається :міняємо поки те що маємо :

Проте не все так  ;( , (o) до відпустки спливає швидко і намічений план по ремонту кузова скоро втілеться в життя,ну а поки що для цього вже чекають потрібні елементи :

Пороги ,та підсилювачі порогів, здається наш вітчизняний виробник,товщина метала 1,2мм, оцинкований,ціною меншою за клокенхольм,але вагою...... з НП не легко було нести :D ,нажаль арки не роблять,тому їх довелось придбати вищезазначеного виробника.
P.S. Саме цікаве попереду! Я так думаю (giggle)

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Перейти к полной версии