BMW E30 Club Ukraine > Наші BMW E30
"Das geliebte mit einer Seele" E30 ,1984.
vlad-e30:
Хорошая работа....
GeisT:
Ну що друзі : знову всіх вітаю і я продовжую! Права сторона авто вже зроблена і майстер взявся за ліву, яка виявилась більш проблемною.
Значить "розтин" показав наступне :
Нижня частина задньої лівої арки виявилась доробленою свого часу до потрібної форми за допомогою скловолокна та шпаклівки
Проте за словами майстра це не саме страшне що йому приходилось робити :D
Через кілька днів вже маємо такий результат :
Зазделегідь поріг оброблено спеціальним грунтом,після чого ще буде оброблено антикором
Також доведеться "вигнути" частину арки ось тут :
А ще поріг одразу не хотів ставати на своє місце,так як мабуть таки трохи "потягнуло " при дтп кузов :
Але деякі маніпуляції болгаркою і знання справи зробили своє діло і поріг став по "фен шую"(rock) .
На цьому поки все,хоча ні : десерт
Давно їх хотів і ось нарешті зробив машинці подарунок,правда червоні лампочки довелось докуповувати самому,вони чомусь не йдуть в комплекті,чомусь тайванці так вирішили,правда приємним бонусом були червоні відбивачі на бампер,проте ще не вирішив чи буду їх ставити :).
Ось тепер все , далі буде (hi) ...
GeisT:
Всіх вітаю,ремонт хоч і повільно але продовжується,так як повноцінно майстер може працювати по вихідних,коли його не відволікає основна робота,і от чергова порція фото .
Арка з середини постраждала суттєво що видно всі "нутрощі" :D
Підігнана латка на арці
Судячи з фото задня частина здається колись ремонтувалась,так як проглядається червона фарба,чи грунт,так що якщо це перший варіант,значить кусочок якогось "донора " в мене здається присутній ,якщо ні ,значить пощастило:
Задня частина
Водійська сторона
і куток арки в ногах,фото заварених "дірок" буде згодом так як майстер скинув фото вже о 12 ночі,і підписав "пошел работать дальше" :D
Далі буде!
Anubis:
Роботи - непочатий край!
Успіхів!
GeisT:
--- Цитата: Anubis от 09 Июля 2020, 09:01:27 ---Роботи - непочатий край!
Успіхів!
--- Конец цитаты ---
:D , дякую (handshake)
Навигация
Перейти к полной версии