BMW E30 Club Ukraine > Клубна атрибутика

2021 Клубный календарь Сбор заказов

<< < (4/7) > >>

yntu:

--- Цитата: GeisT от 23 Ноября 2020, 02:04:53 ---Дозвольте шановна спільнота клубу внести пропозицію : так як в цьому році учасників виявилось менше ніж в минулому,чи можливо на майбутнє,змінити формат друку ,наприклад додаткові фото і дні місяців розміщувати вертикально,це дасть змогу додаткові фото зробити дещо більшими не зменшуючи при цьому основні ))), і власникам буде приємніше :o
P.S. Нікого не мав наміру образити.)

--- Конец цитаты ---

В такому випадку зникає раціональність проводити голосування і вибирати основні фото.
Без образ, але формат, напевно, змінюватись не буде.

Charger69:

--- Цитата: yntu от 23 Ноября 2020, 09:03:33 ---В такому випадку зникає раціональність проводити голосування і вибирати основні фото.
Без образ, але формат, напевно, змінюватись не буде.

--- Конец цитаты ---
Юра, але ж найперший календар таким і був - вертикальним, і основним фото було достатньо місця, і додаткові гарно виглядали. Чому зразу категоричне ні?
 :)  (handshake)

Барбариска:
Допишите мне ещё +1,итого 4 штуки) Благодарю

yntu:

--- Цитата: Charger69 от 23 Ноября 2020, 12:26:54 ---Юра, але ж найперший календар таким і був - вертикальним, і основним фото було достатньо місця, і додаткові гарно виглядали. Чому зразу категоричне ні?
 :)  (handshake)

--- Конец цитаты ---

Категоричного нічого немає, але ж і портеба в заміні формату теж не категорична.

Як на мене, я замовляю Календар без свого авто вже не перший рік, і в останньому моя була на додатковому фото і мені було і є не принципово.

yntu:

--- Цитата: Барбариска от 23 Ноября 2020, 12:31:22 ---Допишите мне ещё +1,итого 4 штуки) Благодарю

--- Конец цитаты ---

Добавил :)

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Перейти к полной версии