Збірка_192. ЕТК_71_Попереджувальна табличка (ч.2)Отже, приступаємо до поклейки всіх наклейок. Їх номери я повторювати не буду, - вони вказані в попередній частині.
Почну з моторного відсіку.
Заводська табличка кріпиться в спеціальні отвори над правою фарою двома заклепками. "Чистий лист"!

Наклейка кольору кузова клеїться збоку на ліву опору. Приклеїв оригінальну наклейку.

Наклейка оригінальних деталей клеїться на ліву опору.

Клеїв як найвище, щоб наклейки не закривав бачок автодоливу мастила.

Наклейку по регламенту заміни моторного мастила я приклеїв на щиток правої фари.

Куди саме вона клеїлася по заводу я не знаю. На фото зустрічав її тільки на "акулах" на капоті. В мене там шумоізоляція, тому приклеїв, де знайшлося місце, як найближче до заливної горловини. - наче, логічно ж? )

Наклейка кондиціонера клеїться на праву решітку фар, або на правий щиток фари. В мене на щитку вже є наклейка, то цю приклеїв на решітку.

Велика наклейка висока напруга клеїться на праву опору.

Мала наклейка висока напруга клеїться на котушку запалювання.

Наклейка ATF Oil клеїться на кришку бачка гідропідсилювача керма.

Наклейка на подвійний вакуумний підсилювач гальм Girling

Наклейка по регламенту заміни ременя. Дати та пробіг напишу пізніше.

Наклейка на фари Hella Black
Ближнє світло

Дальнє світло

Ліві фари

Праві фари

В мене залишилося ще декілька зайвих наклейок.
Чорна наклейка оригінальних деталей на машинах з 88 року з мотором M40 замінювала оранжеву на лівій опорі. На всіх touring вона клеїлась праворуч перед радіатором. Тому мабуть вона буде зайвою.

Наклейка по регламенту заміни антифризу також зайва, оскільки із заводу на E30 не застосовувався "long-life" антифриз. Хоча, якщо його залити, то можна приклеїти сюди...

Маленька наклейка високої напруги з 91 року замінювала велику на правій опорі. Можна її наклеїти на щиток високовольтних проводів , але мабуть теж зайве )

Отже всі наклейки в моторному відсіку поклеєні. Фінальний вигляд:

Переходимо до багажника.
Я недавно вже згадував про наклейку на домкрат Bilstein - приклеїв.

Замінив домкрат.

Наклейку по регламенту заміни акумулятора я приклеїв на кришку акумулятора. Куди саме вона клеїлася по заводу я не знаю. Наче, логічно ж? )

Наклейки на корпус задніх ліхтарів клеяться всередині корпусу.

Наклейка допомоги в дорозі клеїться на ящик для інструменту, або на кришку багажника. Я приклеїв на ящик.

Комплект з двох наклейок на лючок та кришку паливного баку. Червоні наклейки в основному були на кришках із замком.

Червону приклеїв на кришку, а на лючку в мене є оригінальна біла.

Хоча, може варто її замінити на червону...

Може і заміню.

Переходимо до салону.
Наклейка тиску в шинах для 325i, клеїться внизу на ліву середню стійку кузова.

Наклейка по режиму "обкатки" перші 2000 км клеїться в лівий верхній кут лобового скла.

Наклейка ABS клеїться на панель приладів під лампою дальнього світла.

Наклейка по використовуванню тільки неетилованого бензину клеїться на панель приладів під покажчиком рівня палива. В мене англійською мовою, як і всі написи на приладах.

Наклейка схеми передач МКПП клеїться на консоль ручного гальма.

Наклейка подушки безпеки клеїться на верхній щиток ящика для дрібниць.

Хоча, в мене подушка безпеки встановлена не повноцінно, але ж таки є, то нехай буде і наклейка!

Ліворуч на щиток ще може бути приклеєна наклейка по регламенту заміни салонного фільтра. Але при наявності кондиціонера, салонний фільтр встановити не можливо, тому і цієї наклейки не буде.
Наклейки регулювань сидінь клеяться на бічні щитки сидінь. В мене добре збереглися оригінальні наклейки, тому поки що їх залишив.

Наклейки M-Technic на шильди сидінь в мене також ще в доброму стані, тому поки що їх залишив.

Хоча, на копіях кольори трохи не такі. Оригінальні шильди я купував новими, але наклейка на водійському сидінні почала дуже швидко затиратись. Я їх заклеїв поверх прозорою плівкою, щоб не зтерлись зовсім.
Наклейка штатної сигналізації клеїться на скло передніх дверей, над дверною ручкою. Ці наклейки я купив оригінальні.

Поклеїв їх на обох передніх дверях.

Отже, всі заводські наклейки поклеєні.
Залишилися дві "бонусні" наклейки, та одна клубна. Також вирішив наклеїти наклейку України UA. В мене їх дуже багато - колекція ще зі студентських часів, коли їх роздавали на всяких автомобільних виставках ))

Трошки "чорного" гумору з "бандитських" 90-х років )))

Мабуть клеїться десь на видному місці в багажнику )) Але я мабуть не буду її клеїти... )

RESPECT YOUR ELDERS - це вже мабуть "класика"! )

UA

Ну, і звісно, клубна "іменна" наклейка!

На цьому по наклейках все.

P.S.
Пізніше може ще щось буде по наклейках BBS...