"А до Чикаго довезёт? Довезёт до Сан-Франциско и обратно." Тепер я впевнено можу сказати що так! Принаймні проїхати нашу країну з заходу на схід,і не один раз ,точно можна без питань до ходової частини
. Нарешті встановлено все повністю нове від "носа до корми")).
Після того як забрав авто,я трошки був так би мовити в легкому шоці відчувши різницю. Мої враження : ніби я їздив на авто з дерев'яними колесами від "підводи", до ремонту. Одним словом друзі - "це небо і земля", як то кажуть
От колега вже взявся за роботу
Старе й нове для наглядності :
Нова рульова рейка на своєму місті з усим новеньким : рульові тяги Frap,наконечники Swag
Доукомплектував недостаущим пильником тормозних дисків,якого в мене не було,так як при дтп він мабуть постраждав і його просто викинули,а з заміною не стали заморочуватись. Перед : аморти,пружини.
Задок ,просто все не вийшло: я якось упустив той момент що туди також треба пильники і відбійники на аморт,хоч в описі і було написано що він "двотрубний" ,а ні
. Ну думаю не проблема докупити пильники,відбійники,почав шукати, а на зад не так просто знайти : видало один комплект (виробника не пам'ятаю) і знов не щастить : нема нігде в наявності,там де є відправка через два тижні
,і це аж ніяк не влаштовує,видало ще аналоги ,правда на старі ауді і фольци ну думаю підійдуть. В результаті добре що товариш має зв'язки у постачальника,приїхав до них з амортом,давай приміряти аналоги ,і всі вони показали йому фігуру з трьох пальців,в результаті методом тика з двох виробників підібрав окремо відбійники і пильники по "фен-шую"))
Фото не багато ,тому що товариш більше працював ніж фоткав і за день все було замінено. Тепер авто виглядає як на мене взагалі інакше : приземиста ,стрімка,а яка вона стала в керуванні....
Потрібно було бачити мою посмішку коли колесив до дому - щасливу і мабуть дивну ,але інші "обыватели" автомобільного світу, бмвістів не зрозуміють ,доки самі не спробують... Я так думаю!
Це як наркотик : підсів ,а зіскочити ....ой як не хочеться
!