BMW E30 Club Ukraine > Наші BMW E30
"Das geliebte mit einer Seele" E30 ,1984.
zeny:
разбили фонарь?
GeisT:
--- Цитата: zeny от 16 Марта 2019, 12:30:23 ---разбили фонарь?
--- Конец цитаты ---
Саме так,досадно однако,в майбутньому я хотiв ставити новi димчатi,але не таким шляхом звicно,принаннi своï б не продавав би ,так як були iдеальнi,фонарь вже знайшов правда з незначною трiщиною,але всеж краще нiж з дiркою)))
I той що знайшов.
GeisT:
Ось
zeny:
--- Цитата: GeisT от 16 Марта 2019, 16:29:33 ---Саме так,досадно однако,в майбутньому я хотiв ставити новi димчатi,але не таким шляхом звicно,принаннi своï б не продавав би ,так як були iдеальнi,фонарь вже знайшов правда з незначною трiщиною,але всеж краще нiж з дiркою)))
I той що знайшов.
--- Конец цитаты ---
а они не хотят заплатить за поломку?
GeisT:
Винна не мийка ,а другий "товариш",який здавав назад,я в тий момент вiдiйшов взнати скiльки ще чекати,i повернувся саме в той момент коли "товариш" оглядав скоэне.Так би мовити був пiйманий при скоэннi "злочину"))).Розрахувався на мicцi,ще змiг купити обновку в салон i багажник в виглядi коврикiв,а фонарь коли знайшов навiть i не думав що обiйдеться за дарма(дiдок виявився барахольщиком,торгуэ рiзними запчастинами до рiзних авто,вiн навiть не знав вiд якого кузова i на яку сторону фонарь,знав тiльки що вiд бмв).Так що якось так)))
Навигация
Перейти к полной версии