BMW E30 Club Ukraine > Наші BMW E30
"Das geliebte mit einer Seele" E30 ,1984.
GeisT:
--- Цитата: The_Glory от 30 Июля 2020, 08:17:46 ---офигеть!!! походу не тех мастеров я нахожу чи хез.... через месяц будет год как я отдал машину в покраску.... год варили, год красят, пружины с амортами едут уже больше месяца.... че ж мне так "везет" то везде со сроками? ...) ппц..
--- Конец цитаты ---
:D :D :D Слав ,рассмешили от души,но у меня же и объём работ не такой как у Вас,хотя если бы разбирал до винтика,то наверное тоже было бы дольше,а может и не факт,так как мастер говорит тогда ничего не мешает работе,а не так как в моём случае : когда пару точек сварки поставил и бежишь смотришь под торпеду ничего ли не загорелось :D.
yntu:
--- Цитата: GeisT от 30 Июля 2020, 10:05:36 --- :D :D :D Слав ,рассмешили от души,но у меня же и объём работ не такой как у Вас,хотя если бы разбирал до винтика,то наверное тоже было бы дольше,а может и не факт,так как мастер говорит тогда ничего не мешает работе,а не так как в моём случае : когда пару точек сварки поставил и бежишь смотришь под торпеду ничего ли не загорелось :D.
--- Конец цитаты ---
Слава просто не хотел бегать и смотреть, по этому разобрал всё)
GeisT:
Закінчення одного з важливих етапів!
Всім привіт,коли отримав останні фото ,було зрозуміло що скоро ми з "коханою" воз'єднаємось і це радувало мене мов дитину,що отримала нову іграшку,але про все по черзі :
Приготування гремучої суміші щоб кузов ще трохи пожив)))
Ну а на далі власне без зайвих слів результат :
Запаска мені була за спортсітс під п'яту точку і от задоволений і щасливий я колесив до дому 20 км.
Відчуття : ....... ніби секс з коханою після довгої розлуки,і в той момент було байдуже на "уставшу" ходовку,витікший аморт ,і все інше що давало про себе знати на наших "файних" дорогах :D. В той момент звук мотора то все що мені було потрібно.
І от машинка вдома
Вигляд не самий презентабельний,і всі навкруги скручували голови бачучи ось це.... думки у кожного мабуть були різні (giggle)
Передню одну фару довелось знову відправляти в Харків на відновлення,так як з-за своєї не уважності і гарного дощу вона набралася водою і простояла так днів зо п'ять поки при черговому візиті до майстра я це помітив. Всі мої старання і поради ютуба як відмити відбивач були марні , і мій гіркий досвід мабуть можна віднести до рубрики "как не стоит делать с е30"
Надалі почнеться не менш цікавий етап....всі здогадались (rofl)
Р.S. Вже аж руки чешуться.
The_Glory:
поздравляю!
я тоже подобной мазюкой днище мазал лет восемь назад. И кто бы что не говорил - толк от нее есть и весьма хороший. Убедился в этом когда ее сдирал перед поваркой! )) Без нее скорее всего пришлось бы варить гораздо больше!
GeisT:
Збираємо все до кучі
Всім привіт! І так процес складання розпочато,дякуючи гарній літній погоді та трохи вільному часу. Швидко також не виходить,як я собі планував раніше, але як це вже в мене заведено :D : повільно але впевнено.
Для початку все пофарбував антикорозійною фарбою "прямо на іржу",як запевняють на банці,пензлем- суворо,просто і надійно (giggle)
Далі поклав віброізоляцію ,(5 год. часу і все готово) матеріал вітчизняний виробник Vizol 3мм, на підлогу вистачає 6-7 листів 50×70см,в упаковці 12 листів, ще залишиться на багажник.
Рідні заглушки звісно прийшли в негодність і стало питання що потрібно чимось замінити,почав шукати варіанти,але виявилось це трохи складніше ніж я думав. Подібні по діаметру пластикові виявились не варіант,так як призначені для труб ,і діаметр вказаний понаружі,а внутрішній не відомо,і як порадив продавець краще пошукати ще, бо ці зовсім не те. Задали питання гуглу по іншому ,і вуаля видало заглушки пола для ланоса( є два діаметри 30 і 40 мм) ,наш варіант ті що 40мм,правда потрібно трохи доопрацювати або тонким розкаленим цвяхом,чи полотном по металу,бо наш отвір дещо менший 34 мм,але потім встає як влите)))
Задня частина і стінка,шумка по типу войлока 12мм,виглядає добре,на клеєвій основні,не розпадається і приємний на дотик,вистачає трьох листів 50×80см.
До пальців клеється на ура :D
На підлогу ще буде вкладатись шумка по типу сплен товщина 8мм.,рідна ж протрухла .
Ну і на останок : довгождана смс з НП і йду за посилочкой,коробочка об'ємною вагою 13 кг
І друзі ,нарешті ,після 5 МІСЯЦІВ ! очікування я дочекався ,і отримав своє замовлення , доукомплектовую до повного комплекту і буде мені щастя (clap)
Далі буде!
Навигация
Перейти к полной версии