BMW E30 Club Ukraine > Наші BMW E30

"Das geliebte mit einer Seele" E30 ,1984.

<< < (10/13) > >>

GeisT:
І так,знову всім привіт,і продовжую описувати зроблене. Наразі майстер закінчив задню ліву частину,правда ще без покраски,тому що фарбуватиме все як будуть закінчені зварювальні роботи повністю

Потім місце в ногах водія , а там просто... ;(   (tmi)  (headbang)спочатку вирізав все що потрібно замінити

Проте ,мабуть його досвід підказував йому "а що в нас тут" ,і знявши крило... (giggle),проте коли він,а потім я це побачив то нам так смішно не було.Далі без слів:

Арка ввійшла в середину :

А далі ще цікавіше :

Тепер зрозуміло чому вода в ногах : дірка розміром в кулак :

Короче кажучи роботи добавилось ,і цей косяк потрібно усувати. Майстер взагалі каже "не розумію як воно купи трималося і як можна бути таким по......(всі думаю зрозуміли що я мав на увазі)коли її рехтували",але мабуть за що заплатили - те і зробили,аби спихнути,крила ніхто ж не буде знімати при купівлі.
   Далі вже почав усувати цей недолік. Витягування кузова де потрібно допомогло,потрощений метал рехтувати не було сенсу,тому довелось підбирати,підганяти і вварювати нове

Так що на данному етапі маємо такий результат.....
    Далі буде!

The_Glory:
мдя... жесть, конечно была.... 

GeisT:
Я знову всім кажу привіт і продовжую . Роботи вже потихеньку виходять на фінальний етап ,хоча спочатку думав що можуть затягнутися,але взявши кілька вихідних,майстер занурився в роботу "з головою", так як має на черзі биту машину дітей,яку конче потрібно зробити . Тому до вашої уваги чергова порція фото,що отримав на вихідних що минули .
   Мабуть слабке місце всіх 30-к :

Далі було знайдено ще такий сюрприз

Трохи життя її потріпало ;(
   Арка набула вже такого вигляду

Біля блока запобіжників і місце запаски :

Вже підготовлена до фарбування :

На неділю вихідного дня що минув маємо такий результат :). Думаю наступний мій "вихід на зв'язок" буде вже як заберу авто,сподіваюсь до кінця тижня все буде закінчено,бо вже і так майже 3 місяці без "коханої" , відчуття ніби чогось не вистачає :D.
   Далі буде!

GeisT:
Всім доброї ночі хто не спить,і доброго ранку тим хто тільки починає свій день (hi). Як ви пам'ятаєте я писав вище,що слідуючий мій допис вже буде як я заберу авто, проте ,то я трохи поспішив,так як процес вже вийшов на фінішну пряму, але  ще не кінець , і я просто не міг не поділитися своєю радістю від отриманих сьогодні фото.
   І так фінальна підготовка перед фарбуванням :

І власне пофарбована :

Мабуть словами я не зможу передати своїх відчуттів і радості,але думаю мене зрозуміють всі ті ,хто вперше бачив свої машинки після покраски :D.Вживу виглядає просто чудово, особливо в променях сонця.
   І так на сьогодні маємо вже пофарбовані частини що ремонтувались, залишилась зборка,підгонка зазорів,та обробка антикором!
    Далі думаю буде не менш цікаво! Всім добра!!!

The_Glory:
офигеть!!! походу не тех мастеров я нахожу чи хез.... через месяц будет год как я отдал машину в покраску.... год варили, год красят, пружины с амортами едут уже больше месяца.... че ж мне так "везет" то везде со сроками? ...) ппц..

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Перейти к полной версии