BMW E30 Club Ukraine > Клубна атрибутика

2021 Клубный календарь Сбор заказов

<< < (5/7) > >>

Барбариска:

GeisT:

--- Цитата: yntu от 23 Ноября 2020, 09:03:33 ---В такому випадку зникає раціональність проводити голосування і вибирати основні фото.
Без образ, але формат, напевно, змінюватись не буде.

--- Конец цитаты ---
Думаю раціональність аж ніяк не зникає,тому що кількість авто на календарі так і залишається не змінною,але якість додаткових за рахунок трохи більшого їх розміру буде кращою,а в випадку коли учасників мало,додаткові можливо розмістити по одному фото.)) І я також не переймаюсь чи потрапив на основну розкладку,пропозиція чисто для покращення візуального вигляду самого календаря,додаткові ,достатньо збільшити лише на половину і розмістити одна над одною ,ніхто ж не пропонує ділити лист календаря навпіл,для основних і додаткових фото,і ще можна "погратися" з розміщенням емблеми клубу :).
    Моє хобі фотографія,тому і вношу пропозицію так би мовити з "професійної" точки зору;). Якщо від цих змін календар набуде нового вигляду,гадаю всім "пацієнтам" клуба буде приємно:) !

yntu:

--- Цитата: GeisT от 23 Ноября 2020, 15:37:30 --- Думаю раціональність аж ніяк не зникає,тому що кількість авто на календарі так і залишається не змінною,але якість додаткових за рахунок трохи більшого їх розміру буде кращою,а в випадку коли учасників мало,додаткові можливо розмістити по одному фото.)) І я також не переймаюсь чи потрапив на основну розкладку,пропозиція чисто для покращення візуального вигляду самого календаря,додаткові ,достатньо збільшити лише на половину і розмістити одна над одною ,ніхто ж не пропонує ділити лист календаря навпіл,для основних і додаткових фото,і ще можна "погратися" з розміщенням емблеми клубу :).
    Моє хобі фотографія,тому і вношу пропозицію так би мовити з "професійної" точки зору;). Якщо від цих змін календар набуде нового вигляду,гадаю всім "пацієнтам" клуба буде приємно:) !

--- Конец цитаты ---

Давай повернемось до цього питання в наступному році, бажано на етапі збору фото, що б розглянути до верстки всі варіанти:)

GeisT:

--- Цитата: yntu от 23 Ноября 2020, 15:39:57 ---Давай повернемось до цього питання в наступному році, бажано на етапі збору фото, що б розглянути до верстки всі варіанти:)

--- Конец цитаты ---
  То я ж і кажу - на майбутнє :) (y) (handshake) !

Nastya:
3 штучки :)

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Перейти к полной версии