BMW E30 Club Ukraine > Наші BMW E30
"Das geliebte mit einer Seele" E30 ,1984.
GeisT:
Ну що ж друзі,минуло не так багато часу і задумані роботи з кузовом почали втілюватись в життя!
Для зняття обшивки салону обзавівся потрібним інструментом
і почав розбирати)),забігаючи на перед скажу що не з усім він впорався,особливо внутрішні порожки що тримають килим,тому моя порада(можливо кому знадобиться) коли їх знімаєш ,то потрібно спробувати підірвати з краю кліпсу і край порожка,потім з інших кліпс його просто витягнути, принаймні в себе робив саме так ,доки не зламав одну кліпсу і зробив тріщину на порожку,перш ніж це зрозуміти, інший знявся вже з урахуванням помилок без проблем.
Ну а далі вже мав таку картину
Заводська шумка насичена водою,особливо з водійської сторони,при тому що під дощем вже тривалий час не їздив,але все там накопичувалось вже тривалий час.
Звісно це все було видалено як злоякісна пухлина і подальший "розтин" показав наступне :
Так що на даному етапі маю таку картину, сьогодні авто було відвезено до зварювальника, ну і на далі мабуть піде самий цікавий етап (rock),по можливості буду освітлювати,а поки що це все ,далі буде!
Anubis:
У-у-у... Дядько, ти на самому початку важкого шляху!
Бажаю тобі сил та терпіння довести проект до кінця.
По факту - кузов гниличка.
Раджу жукати донора в гарному стані, щоб переварювати цілі панелі, по заводським точкам.
The_Glory:
ты целую шумку ПП порезал на куски? ?
GeisT:
--- Цитата: The_Glory от 16 Мая 2020, 22:47:25 ---ты целую шумку ПП порезал на куски? ?
--- Конец цитаты ---
По правде сказать целой она уже не была,так как до меня я так понял,там кто то, чего то ,пытался делать,и замазал это всё, толи смолой или чем то подобным,затем шумку положили назад,которая в результате приклеилась, особенно с водительской стороны. В результате она просто вся порвалась,задняя вообще протрухла и была уже порвана,так что как то так)).На тоннель осталась кстати,просто не фоткал.
GeisT:
--- Цитата: Anubis от 16 Мая 2020, 20:40:49 ---У-у-у... Дядько, ти на самому початку важкого шляху!
Бажаю тобі сил та терпіння довести проект до кінця.
По факту - кузов гниличка.
Раджу жукати донора в гарному стані, щоб переварювати цілі панелі, по заводським точкам.
--- Конец цитаты ---
Я розумію що це мабуть дійсно саме тяжке,і терпіння знадобиться))),проте моя ціль простіша : щоб кузов без дірок, ну і максимально технічно справна,ну і зовнішність само собою)).
Ваш проект я ще у Колі бачив в грунті,але на таку глобальну реставрацію я ще не готовий.))
І дякую за побажання!
Навигация
Перейти к полной версии