Моя помилкаНовини все ж таки є, хоча, краще б їх не було...
Раніше я ніколи нікому не дозволяв сідати за кермо моєї машини. А того дня мене наче "біс попутав"! Дав людині проїхати по своїй вулиці метрів 300 туди і назад. Але не очікувано, ця поїздка перетворилася на справжній "гостросюжетний екшн"! Подальші дії людини я не можу ні зрозуміти, ні пояснити... Я не буду описувати всі подробиці, але побачивши проїжджаючу повз поліцейську машину, він чомусь вирішив, що потрібно від неї втекти! Не знаючи місцевості, був вибраний "геніальний" маршрут - в тупикову вулицю, що веде до лісу і яру. Далі було все майже, як у кіно - поліція, мигалки, сирени, погоня по провулку, де закінчується асфальт. Я б далі не поїхав. Тим більше на чужій машині.

Але ж ні - далі по "уявній дорозі", будівельному сміттю,

між бетонними стовпами

Збиті бетонні брили в траві (на щастя не піддоном)

Виїзд на галявину з високовольтними опорами по такій "дорозі"

Невеличкий трамплін перед металевою опорою

І далі "дріфт" боком по траві між соснами, через всю галявину.

І зупинка десь тут на схилі, перед річкою внизу. Добре, що хоч не було спроби перескочити через неї...

Далі, захоплення поліцією, кайданки і кинута в лісі машина. Поруч розташований імпровізований майданчик юних велосипедистів-екстремалів.

Поки я судорожно шукав десь кинуту машину, юні екстремали виявили до неї не аби яку цікавість - повідкривали всі двері, багажник, капот, позалазили кругом. Дякуючи не байдужим людям, що випадково були поруч, юних вандалів відігнали від машини, і вони на моє щастя, не встигли поскакати своїми BMX по капоту, чи даху моєї BMW для "прикольного відео" в тік-ток, чи просто розкурочити. Машина повернулася додому своїм ходом. Враховуючи все вище сказане, то можна сказати, що мені ще дуже "пощастило". Пошкоджено тільки передній фартук та правий пластиковий поріг.
Мабуть це сліди від тієї бетонної брили.

Також є тріщина в нижньому пластиковому захисному щитку і чудом уцілівший кронштейн насоса гідропідсилювача керма, який я опустив нижче, ніж було по заводу. Піддон, рульова рейка також наче без пошкоджень. Але потрібно буде ще ретельно все оглянути на підйомнику, чи оглядовій ямі.
Що ж, добре, що ще так завершилося. Адже, в найгіршому випадку машина могла б бути "намотана" на стовп чи сосну, або завандалена, чи розкурочена юними велоекстремалами.
Мораль цієї історії - не варто когось пускати за кермо своєї машини.
Я, з дуру, це зробив в перше, і в останнє.