Технічний розділ > Двигун, Система впуску, Подачі палива, Охолодження, Випуску
m20b20 motronic погано заводиться, глючить тахометр.
zeny:
как он выглядит, так не обьяснить. в 2.0 однотрубный выхлоп. лямбда у м20 тоже одна.
за столько лет, там могло поменяться что угодно)
Anticross:
--- Цитата: zeny от 13 Октября 2015, 13:17:51 ---как он выглядит, так не обьяснить. в 2.0 однотрубный выхлоп. лямбда у м20 тоже одна.
за столько лет, там могло поменяться что угодно)
--- Конец цитаты ---
Прикол у тім що в мене 2-ох трубний випуск :) І по каталогу наче теж, після випускного колектора в одній трубі стоїть лямбда, далі йде невідома мені річ, яка блискуча і тягнеться майже до ніг зандніх пасажирів, потім знову дві труби, і далі банка 2 входи, 2 виходи. Хоча кінцева банка, походу - самопал. Бо залізна і важка.
The_Glory:
--- Цитата: Anticross от 13 Октября 2015, 13:24:56 ---Прикол у тім що в мене 2-ох трубний випуск :) І по каталогу наче теж, після випускного колектора в одній трубі стоїть лямбда, далі йде невідома мені річ, яка блискуча і тягнеться майже до ніг зандніх пасажирів, потім знову дві труби, і далі банка 2 входи, 2 виходи. Хоча кінцева банка, походу - самопал. Бо залізна і важка.
--- Конец цитаты ---
я не знаю, що там за невідома річ, аж до ніг задніх пасажирів (!) (think), а каталізатор на М20 віглядає от так:
Anticross:
--- Цитата: The_Glory от 13 Октября 2015, 13:57:50 ---я не знаю, що там за невідома річ, аж до ніг задніх пасажирів (!) (think), а каталізатор на М20 віглядає от так:
--- Конец цитаты ---
Ну от у мене дуже схоже, тільки входить 2 труби і виходить теж 2 труби. Як буде змога залізу під машину і сфоткаю. От знайшов стару фотку на телефоні, проте там тільки частина видно:
https://www.dropbox.com/s/1uplq3tirk70bwo/DSC_1071.jpg?dl=0
The_Glory:
ну это и есть катализатор! просто я чет думал , что на В20 одна труба....а оказывается у тебя как на В25 )
P.S.
если вдруг надумаешь его вырезать - не выкидывай его и не оставляй сварщикам!!! его можно сдать за 100$ :)
Навигация
Перейти к полной версии